Pamje rall: Lëshon bombë me dron mbi ushtarin rus duke ja fluturuar helmeten si ne video lojra.VIDEO

Në këtë pamje grafike, një ushtar i padyshimtë rus mund të shihet duke u fshehur në një llogore me pushkën e tij në dorë, përpara se papritmas një bombë të bjerë në heshtje nga lart e dërguar nga një dron ukrainas.
Rezultati është një shpërthim fatal që dërgon helmetën e tij të fluturojë. Kjo pamje ende nuk është verifikuar dhe vendndodhja është aktualisht e pakonfirmuar.

You may also like...