Turistët vrapojnë për të shpëtuar jetën e tyre teksa një ujë i egër zbret në plazhin .VIDEO

Era dramatike rrotulluese u drejtua drejt plazhit ku mobiljet ngriheshin lart në ajër në Ayia Napa. Pasi u kombinua me ujin e detit dhe rërën, ai bëri që turistët të largoheshin nga zona
Per me teper ndiqeni pamjet me posht

You may also like...