Fermeri dhe 70,000 pulat e tij, bëhen të famshëm në internet..VIDEO

Një fermer 40-vjeçar në veri të Kinës dhe 70,000 pulat e tij bëhen te famshem ne internet duke mare miljona shikime,Shiko videon meposht se si kujdeset dhe i ushqen ata.

You may also like...