Kujdes-Poligamia e Sektarëve të Bagdadit dhe Teheranit në Trojet shqiptare +18

Teologu tim shkupi ka pregaditur nje dokumentar per te cilen ka folur per. Poligamin e sekteve te bagdatit dhe tehranit ne trojet shqiptare
Kjo ka ndodhur pasi Ikballe Huduti ka njellosur ligjet e ZOTIT me disa deklarata te rrejshme duke manipuluar popullin shqiptar me libra te tehranit

You may also like...