Mbeshtjelleni 1 Spec Djeges Ne Corapet Tuaja Dhe Shpetoni Nje Here E Mire Nga Kjo Semundje

Mbeshtjelleni 1 Spec Djeges Ne Corapet Tuaja Dhe Shpetoni Nje Here E Mire Nga Kjo Semundje Ekspertët besojnë se këmbët janë shumë të lidhura me pjesën tjetër të trupit tuaj, me 72,000 fije nervore në secilën këmbë që korrespondojnë me zona të ndryshme.

Ndërsa plakemi, qarkullimi në këmbët tona nuk është aq i mirë sa dikur dhe mund të na duhet ndihmë për t’i mbajtur komod, shkruan Bright Side, transmeton Insajderi. Një mënyrë e thjeshtë për ta bërë këtë është duke përdorur speca djegës. Kur hamë spec djegës të nxehtë, ajo ngroh tërë trupin tonë, përfshirë këmbët. Specat djegës mund të ngrohin këmbët tuaja.

Të gjitha specat përmbajnë një përbërës të quajtur kapsaicinë. Kur hani diçka që përmban këtë përbërës, ajo rrit qarkullimin në trupin tuaj. Gjithashtu, kur ky përbërës bie në kontakt me lëkurën, bën që enët e gjakut të zgjerohen, duke nxitur rrjedhjen shtesë të gjjakut dhe duke siguruar ngrohtësi në zonë.

Për disa njerëz, ndjesia e ngrohjes mund të ndodhë menjëherë. Për të tjerët, nxehtësia gradualisht rritet me kalimin e kohës. Kjo hile është veçanërisht e efektshme gjatë të ftohtit ekstrem. Nëse jetoni në një klimë të ftohtë, kjo hile mund t’ju vijë në ndihmë.

Në të vërtetë është treguar se cilësia e gjumit mund të përmirësohet vetëm duke manipuluar temperaturën e këmbës gjatë gjumit. Nëse keni provuar shumë gjëra për t’ju ndihmuar të mbani këmbët tuaja të ngrohta gjatë dimrit, por asnjëri prej tyre nuk ka funksionuar, kjo mund të jetë e vlefshme për t’u provuar. Mënyra më e lehtë për ta bërë këtë.

You may also like...