Një 78-vjeçare e mban të paralizuarin e saj prej 60 vitesh. Asaj iu tha që ta linte, por…VIDEO

Thonë se dashuria amtare nuk e dëgjon arsyen dhe është e pamundur ta lëkundet.P

Ka të vërteta në këtë deklaratë pasi kaq shumë nëna janë të gatshme të vënë jetën e tyre në linjë, vetëm për t’i sjellë lumturi fëmijës së tyre kur ai ose ajo ka nevojë për ndihmë.

You may also like...