Pamje e tmershme nga vend’ngjarja, Dashi sulmon të moshuarin për vdekje.. VIDEO

Nje ngjarje e tmersdhme ka ndodhur ne vend teksa nje dash sulmoin nje te moshuar per vdekje.Ajo qe ka mar vemndejn e publikut eshte personi qe filmonte dhe nuk bente asnje reagim qe ti ndihmonte te njejtit, pretendohet se kjo video esht e filmuar nga nje person tjeter
Per detaje me te sigurta shiko videon me pshte

You may also like...