Pamje nga kamerat! VD.EKJE SHOK.UESE e vajzës pasi mori një mesazh në telefonin e saj ..VIDEO + 18

Ndërsa priste në tarracën e qendrës tregtare, një grua e re me emrin Kader Yıldız fillimisht shikoi telefonin e saj dhe më pas u mbyll nga tarraca. Ndonëse personat përreth tentuan ta shpëtonin të renë, e reja vdiq në vendngjarje.

Ndersa nena e saj rrefen pas vdekjes se vajzes
Vajza eshte hedhur nga qe i kishe kushtuar dashuri nje x personit qe nuk dihet kush ishte aj
Ndiqeni pamjet me posht

You may also like...