Rufeja godet fuqishëm në momentin që i riu bënte selfie dhe tallej me motin e keq (VIDEO)

Një i ri që jetonte në lagjen Antakya të Hatajit u përpoq të kapte rrufetë me celularin e tij ndërsa binte shi. Në momentet kur i riu nisi të numëronte mbrapsht duke thënë “E ndjej se do të bjerë një tjetër”, rrufeja ka goditur banesën përballë tij.

You may also like...