Të kërkosh ndihmë nga ZOTI të mjafton vetëm shpirti, Shiko se në cfar gjendje i riu Kryen namazin..VIDEO

Nje gjarje e rende esht publikuar ne twetter ku nje pacient me semundje te rende dhe nen ndikim te aparatit ndihmus, por gjeja me emocionuese dhe me e bukur esht qe personi esht duke kryer namazin edhe ne gjendje teper te rende. Me qen se Namazi esht qeshtje shpirtnore dhe qe ka te bej me brendsin e shpirtit te mjafton vetem shpirti per tu takuar me Krijuesin ZOTIN e gjithsis
shiko pamjet me posht

https://lajmi.feednews5.com/lajme/te-kerkosh-ndihme-nga-zoti-te-mjafton-vetem-shpirti-shiko-se-ne-cfar-gjendje-i-riu-kryen-namazin-video/?fbclid=IwAR1hD42uuiXGu_VLYC8CTx3gPBYFqBkEifs7w58wExO8GYCVHx3BLfucNUc

You may also like...