A mund ta pranoj ZOTI një namaz si ky- Burrat dhe gratë falen se bashku por edhe duke qeshur në Namaz.. VIDEO

Namazi esht nje moment qe e ndihmon njeriun si ne kete bot dhe ne boten tjeter, Pa dyshim se ZOTI esht krijues dhe ne jemi mekatar dhe shpresojm qe nje dit ZOTI te na i fal mekatet.
Por me qen se rregullat e namazit tash me i dim, Ne kete vend te gjiptit kan prishur rregullat e Namazit ku falen grat dhe burrat ne nje vend, Por nuk mungon edhe e qeshura e vajzave gjat kryerjes se Nazit
Ndiqeni pamjet me posht

https://lajmi.feednews5.com/lajme/a-mund-ta-pranoj-zoti-nje-namaz-si-ky-burrat-dhe-grate-falen-se-bashku-por-edhe-duke-qeshur-ne-namaz-video/?fbclid=IwAR26XO9LXzXOQHeR3Z0gYYiQ92dYz1NzkNCICgik95O_FflzuCoy3cN8ubw

You may also like...