Dexhalli në Tokat Arabe – Festa e Djallit Hallowen edhe në Arabin Saudite ku marin pjes edhe gratë të mbuluara..VIDEO

Pa dyshim se nje Arab nuk esht ma besimtar se nje Jo arab, por me qen se libri Zotit ka zbritur ne tokat arabe kjo quhet si nje vend i shejt.

Por kohet e fundit Ndjekja e kohes se dexhallit po shfaq pislleqet e tyre qe i kan brenda shpirtit
Ndiqeni videon dhe shiko se si edhe grat te mbuluara festojn hallowen

You may also like...