Do të vijë koha kur njerzit do braktisin luksin dhe do të ngjiten maleve për te shpetuar!

Në kohën eskatologjike, njerëzit do t’i ngjiten maleve me bagëti për të shpëtuar familjet nga vendbanimet e tyre nga fitna e mesisë së rreme (Dexhallit ose Antikrishtit),
sipas traditës islame. Kjo mund t’i referohet vendbanimeve që janë afër metropoleve dhe bazave ushtarake,
të cilat janë shënjestra të armëve bërthamore kur disa njerëz do të përpiqen me familjet e tyre të largohen nga qendrat e mëkateve, për të mbijetuar nga lufta dhe uria. Gjithashtu, shumë njerëz pyesin sesi mund të shpëtohet nëse fillon një përplasje termonukleare mes fuqive bërthamore.

Sot dihet nga transmetimet profetike (hadithet) se në Horasan ka shumë male dhe lugina ku mund të shpëtojnë njerëzit, bagëtitë, kuajt, gomarët dhe devet që është një vend larg detonimeve termonukleare të botës së industrializuar dhe do t’i bashkangjiten Mehdiut, duke udhëtuar me kuaj dhe deve pa patur makineri të motorizuar, sikur në kohën e Mesjetës që do të ndodhë pak para zbritjes së Isait a.s nga qielli. Allahu e di më së miri!

You may also like...