Harojeni Dubain, Ky është qyteti më i bukur në botë e që mediat botërore po e fshehin (VIDEO)

Qyteti Manila ne Filipine eshte ndoshta qyteti me i bukur ne bote.Edhe pse mediat boterore po e fshehin ate dhe nuk po i japin shum mundesi qe te reklamohet dhe kjo gje per shkak te turizmit, ndryshimet renjesore qe kan ndodhur ne kete qytet jane te dukshme duke e bere kete qytet nje nder konkurentet per qytetin me te bukur ne bote

You may also like...