Mësuesja e detyron nxënësen me shami të lexoj për organet gjenitale mashkullore me zë të lartë..VIDEO

SHOKUESE! Një “mësuese” e qorton dhe e tmeron nxënësen muslimane gjatë një ore të gjuhës me #refugjatët në malmö Suedi. Ajo e detyron të lexojë me zë të lartë për organet gjenitale mashkullore në #suedisht.

Kur një nxënëse tjetër muslimane kërkoi të largohej nga klasa, sepse ajo kishte frikë, mësuesja e përqeshi (bullizojë) dhe mbylli derën e klasës për ta ndaluar atë të largohej!
Sidoqoftë ju nuk do të shihni refugjatët ukrainas të trajtohen kështu!

https://lajmi.feednews5.com/lajme/mesuesja-e-detyron-nxenesen-me-shami-te-lexoj-per-organet-gjenitale-mashkullore-me-ze-te-larte-video/?fbclid=IwAR2V_wIO1QmV_sosvT2RyCLpRGuE1ekJO4V29UgbV_KEwDbFoEFFA1wDxh8

You may also like...