Një zbulim misterioz në thellësitë e oqeanit mund të ndrishojn një histori.(VIDEO)

Eshte e sigurt te thuash qe jane me qindra mistere te varrosura ne thellesite e deteve, qe presin per tu zbuluar. Here pas here njerezit arrijne te shkojne ne keto thesare te fshehura ne thellesite e deteve. Nga I pavdekshmi Kandili I detit, tek varrezat e trenave dhe tek thesaret e humbura.

You may also like...