A mund ta pranoj ZOTI një namaz si ky- Burrat dhe gratë falen se bashku por edhe duke qeshur në Namaz.. VIDEO

Namazi esht nje moment qe e ndihmon njeriun si ne kete bot dhe ne boten tjeter, Pa dyshim se ZOTI esht krijues dhe ne jemi mekatar dhe shpresojm qe nje dit ZOTI te na i fal mekatet.
Por me qen se rregullat e namazit tash me i dim, Ne kete vend te gjiptit kan prishur rregullat e Namazit ku falen grat dhe burrat ne nje vend, Por nuk mungon edhe e qeshura e vajzave gjat kryerjes se Nazit
Ndiqeni pamjet me posht

VIDEO

You may also like...