Mrekulli/ Shqiptari gjeti një foshnjë të braktisur në park,por shiko se cfar i ndodh pas disa vitesh

Nje bur gjeti nje foshnje te braktisur ne nje park dhe vendosi qe ate a mer dhe ta ruan.Por jeta ati nuk i ofroi edhe hsum lumturi pasi pas disa vitesh u martua dhe pati nje vajz tew vogel por jeta nuk i buzqeshi pasi ai i humbi te dy ata ne nej aksident..ndegjo storien ne vazhdim

You may also like...