Xhamia shëndrohet në cajtore, 3 persona këndonin këngë brenda xhamisë, Por nuk e dinin që i degjonte gjith qyteti (VIDEO)

Nje ngjarje e pa zakont ka ndodhur ne nje xhami, Ku tre persona kan biseduar brenda xhamis dhe kan kenduar disa keng, Por me pas ata harruan qe ta ndalonin Mikrofonin dhe gjat gjith kohes eshte degjuar biseda e tyre ku i shqetsoi gjith banoret qe gjendeshin ne ate rrethin

You may also like...