Kujdes me fëmijët tuaj, Shiko se në cfar gjendje është një djalosh i cili ishte i dhënë pas Telefonit..VIDEO+18

Jemi ne nje koh ne te cilen smartfonat jan ber pjes e jetes son per te kryer punet e perditshme, por megjithate duhet kemi kujdes nga perdorimi i tepert sidomos ndaj femijeve tan
Nje ngjarje e rende esht shperndar ne rrjetet sociale ku nje djalosh i ri qe ishte i dhen maksimum pas videolojrave ne telefon dhe ka perfunduar ne spitalin psikiatrik
Ndiqeni pamjet me posht

VIDEO

You may also like...