Kujdes – Në këtë çerdhe kanë lidhur foshnjat dhe i kanë futur në një kuti, u zbulua pasi u regjistruan pamjet..

Një foto në të cilën shihet një i mitur i lidhur me batanije brenda një kutie ndezi alarmet. Prindërit sigurojnë se vogëlushja është mirë por besohet se mund të ketë më shumë raste abuzimi.
Nje ngjarje e till mund te ndodh en xhdo cerdhe perderi sa shumica eprinderve lejojn femijet e tyre ne duart e huaja

Ndiqeni pamjet me posht

You may also like...