Pamje e rëndë – Një Autobusi i pasagjerëve u përplas me një cisternë..

Autobusi i pasagjerëve u përplas me një cisternë. Pas aksidentit të dyja mjetet janë kthyer në një top zjarri. Sipas informacioneve paraprake ka të vdekur dhe të plagosur. Në vendngjarje janë dërguar një numër i madh zjarrfikëssh dhe ndihmës.

You may also like...