Burgjet më të tmershme në Botë! Ku te burrgosurit po luten që të vde,sin!VIDEO

Ne videon meposht do te shihni 10 burgjet me te rrezikshme qe egzistojn, ku personat ne te cilen gjinden ne keto burgje kan bere krime te rrenda dhe jane denuar me burg te perjetshem ose me shum vite burg, ku ata keqtrajtohen ne menyren me te tmershme duke i ber qe te luten per vdekjen e tyre se sa te jetojn..

You may also like...