Fatkeqsit nuk kanë të ndalur, nga rëshqitja e dheut 22 persona humbën jetën dhe 50 të zhdukur.VIDEO

Shirat e rrëmbyeshëm në shtetin Aragua të Venezuelës shkaktuan fillimisht përmbytje dhe më pas rrëshqitje të dheut. Shumë shtëpi u rrafshuan. Autoritetet njoftuan se sipas përcaktimeve të para kanë humbur jetën 22 persona, dhe shumë të zhdukur. Pamjet ajrore tregojnë përmasat e katastrofës në rajon.

You may also like...