Kjo race e pulave e njohur si pulat e dragoit, me këmbë të trasha mund të shiten për mbi 2000 dollarë.VIDEO

Kjo është një pulë Đông Tảo. Shpesh të njohur si pulat e dragoit, këta zogj me këmbë të trasha mund të shiten për mbi 2000 dollarë.

Secilit mund t’i duhen vite rritje dhe kujdes të veçantë, dhe më të mirët madje marrin pjesë në garat e bukurisë në të gjithë Vietnamin. Pra, çfarë duhet për të rritur një pulë Dông Tảo dhe pse janë kaq të shtrenjta?

You may also like...