Eshtë një racë qensh tibetiane dhe është qeni më i madh në Botë që arrin madhësin e një njeriu..VIDEO

Eshtë një racë qensh tibetiane me përmasa të mëdha. Veshja e saj e dyfishtë është mesatare në e gjatë, i nënshtrohet klimës dhe gjendet në një larmi ngjyrash, duke përfshirë të zezën e fortë, të zezën dhe ngjyrën kafe, nuanca të ndryshme të kuqes (nga ari i zbehtë në të kuqe të thellë) dhe gri-kaltërosh (e zeza e holluar). dhe ndonjëherë me shenja të bardha rreth qafës

Ndiqeni pamjen me posht

You may also like...