Foshnja 1.5 vjeç peshon 32 kilogram, ai vazhdimisht shton peshë për shkak të një sëmundje të rall.VIDEO

Familja e foshnjës Yagiz, i cili vazhdimisht shton peshë për shkak të mungesës së hormonit të leptinës dhe arrin 32 kilogramë në moshën 1.5 vjeç, i kërkon Presidentit Erdogan ndihmë për ilaçin “15 mijë TL” të sjellë nga jashtë.
Çifti Sedat dhe Sevda Bekte e çuan fëmijën e tyre të dytë Yağız te mjeku kur ai ishte 5 muajsh për shkak të një problemi me peshën. Si rezultat i hulumtimit, fëmija u diagnostikua me “mungesë të hormonit të leptinës”. Mjekët i thanë familjes se për trajtimin e foshnjës duhej të përdornin një medikament që shitet jashtë vendit për “4 mijë e 441 dollarë”, që është jashtë objektit të SGK-së.

You may also like...