Guxim tronditës – Ky person përpiqet të kapë një Kobra, Por në fakt përpjekja përfundon ndryshe..VIDEO

Kobra nijhet si gjarperi me i rezikshem qe mund te ekzistoj, pamarparasysh rezikut ky peson ben cmenduri gjat nje udhtimit neper rruget rurale
Ndiqe videon dhe shiko perfundon ngjarja

You may also like...