Ky eshte ak.sidenti qe nje zyrtare e shkaktoi dhe as qe e pranonte dorheqjen nga psoti qe kishte..(VIDEO)

Një këshilltare bashkiake nga Jersey City në SHBA po vijon detyrën, pavarësisht pamjeve javë të tëra që tregojnë se ajo tërheq zvarrë një burrë me biçikletë dhe më pas e braktis.

Amy Dergis ka refuzuar edhe një herë të heqë dorë nga pozicioni i saj, pavarësisht presionit që është nën të, shkruan New York Post. Rreth 100 persona folën në një takimin, i cili ishte i hapur për publikun dhe shumica i kërkuan dorëheqjen.

Një këshilltare bashkiake nga Jersey City në SHBA po vijon detyrën, pavarësisht pamjeve javë të tëra që tregojnë se ajo tërheq zvarrë një burrë me biçikletë dhe më pas e braktis.

Amy Dergis ka refuzuar edhe një herë të heqë dorë nga pozicioni i saj, pavarësisht presionit që është nën të, shkruan New York Post. Rreth 100 persona folën në një takimin, i cili ishte i hapur për publikun dhe shumica i kërkuan dorëheqjen.

You may also like...