Ky është momenti kur gazetarja tregon butësinë e gjarpërit, Por nuk e mendoi anën e kundërt.. (VIDEO)

Një video me gjarpër është bërë virale në rrjet. Reporterja australiane Sarah Cawte po raportonte live me një gjarpër rreth qafës.
Në një moment kur ajo po fliste, gjarpri u “p ro vo k ua” dhe s u lm oi mikrofonin duke i dhënë disa ka fs him e të shpejta

You may also like...