Mashallah/ Gjesti i këti djaloshi pasi pa se i moshuari kishte shum dëshir të lozte po bëhet virale (VIDEO)

Disa gjera edhe pse me para ndoshta kushtojne shum pak per ty por per dike atje jashte mund te jet gjithcka qe ata duan.Keshtu ky i moshuar kishte shm deshir te bente nje gjiro tek veturat me energji elektrike, kur ky djalosh e dalloi ate shko dhe e pagoi nje karte per te, lumturi e pa pare shihet ne syt e te moshuarit

VIDEO

You may also like...