Momente të mahnitshme të kapur në video, Dhelpra grabitqar e futur në kafazin e pulave… VIDEO

Dhelpra është një kafshë grabitqare e zakonshme e familjes së qenit. Dhelprat jetojnë në shumë vende dhe shumë i kanë parë me sytë e tyre. Shpesh ata dalin te njerëzit në makinacionet e ushqimit dhe më pas mund të filmohen.

Niqe videon me posht per te shikuar nje moment te pa besueshem

You may also like...