Një shofer i huaj ngacmoi gratë e lagjes, Por për një moment fillon një hakmarje me drrasë..VIDEO

Nje ngacmim kushton rende
Dy persona të dy e rrahën me dërrasë shoferin në automjet dhe e goditën vazhdimisht me shkelma. Me ndërhyrjen e familjarëve, dy vëllezërit e inatosur janë nxjerrë nga automjeti, ndërsa drejtuesi i plagosur është

You may also like...