Pamje të rënda/ Një sulm i rrezikshëm i Qenit Kangall kundër Arushës, e pabesueshme se si…(VIDEO)

Qent Kangall njihen si qent me te guximshem dhe qe mund te jen vrases te Ujqerve dhe arushave…

Pamje të rënda/ Një sulm i rrezikshëm i Qenit Kangall kundër Arushës, e pabesueshme se si…(VIDEO)

You may also like...