Plaku më i moshuar nga populli hebre,ky njëri thotë bëhuni gati për Dexhallin, ai u mor në intervist..VIDEO

Ky eshte plaku me i moshuari nga populli hebre qe u mor ne intervist reth 3 ore.Ky njeri thot behuni gati per dexhallin.Duke treguar se Hebrenjt dhe Izraelitet jan pergaditur dhe planifikuar per ate dite për një kohë shumë të gjatë.Shiko ne videon meposht

You may also like...