Ky është qeni më i fuqishëm ku përballet me të gjitha llojet e grabitqarëve duke përfshirë edhe..VIDEO

Është një grabitqar i vetmuar me aftësi të mahnitshme në gjueti. Shumicën e kohës maceve u pëlqen të gjuajë dreri, dash të egër, antilopë Himalayan, por ndonjëherë ky grabitqar pëlqen të gjuajë kafshë shtëpiake të fermës si, dele, dhi dhe bagëti tibetiane që është Yak i famshëm.
Por grabitqarët nuk janë të padukshëm ndonjëherë kjo mace e madhe duhet të përballet me një qen të fuqishëm mbrojtës të bagëtive, i cili është qen bari malor tibetian ose mastifi tibetian. Ky qen trim është shumë efikas në mbrojtjen e bagëtive në kullota dhe përballet me të gjitha llojet e grabitqarëve duke përfshirë edhe leopardin e borës

You may also like...