Burri Shikon Shtëpinë Çdo Ditë, Disa Djem Të Rinj Fshehin Kamerën Dhe E Pabesueshme Se Cfare Kapin (VIDEO)

Nuk dukej se pronarët e shtëpive kishin ndonjë shqetësim me të. Të paktën ai nuk i ka parë as të dilnin jashtë.
//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid.eon e plo.të ,duke shty,pur ne rek,la.men 4 sekondshe

Por ishte një pamje e çuditshme për të parë, tufa e të moshuarve që mblidheshin në një kryqëzim për orë të tëra. Por pamja e plakut në fytyrën e tij i dha arsye për shqetësim. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid.eon e plo.të ,duke shty,pur ne rek,la.men 4 sekondshe

Edhe pse makina nuk ishte aspak e re, Erikut e donte Nissan-in e tij që ishte në derën e vdekjeve, ishte një makinë, kështu që ai ishte i lumtur.

Çfarë e bëri atë ta donte më shumë atë që kishte paguar vetë për të sapo mori licencën. Miqtë e tij ishin ziliqarë, por patën shumë udhëtime falas, kështu që ata nuk e përmendën atë. Por një ditë ata u përplasën me diçka të çuditshme. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid.eon e plo.të ,duke shty,pur ne rek,la.men 4 sekondshe

Burri ishte i ngulitur në asgjë, ndërsa ai u mbështet në këmbësorin e tij të rrahur. Ai ishte nën hijen e rrapit, por çfarë po bënte?

Eriku arriti në kryqëzim dhe nuk mundi të mos e shikonte. Diçka nuk ishte në rregull, kështu që ai vendosi të kontrollonte dhe të shihte nëse mund të ndihmonte. Burri doli nga hutimi dhe e pa me një buzëqeshje boshe.

Përpjekja për të lënë përshtypjen se asgjë nuk ishte e gabuar. Eriku donte të vazhdonte të fliste me të, por makina pas tij i ra borisë dhe ai u detyrua të vazhdonte. Megjithatë, ai ende mendonte për plakun. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid.eon e plo.të ,duke shty,pur ne rek,la.men 4 sekondshe

Falë një prej miqve të tij më të prirur për teknologjinë, ai doli me një ide të thjeshtë – të fshihte një kamerë aty pranë në mënyrë që ata të mund të shihnin se çfarë po ndodhte në të vërtetë pa pasur nevojë të djegin kohë dhe gaz.

Zgjidhja e mantelit dhe e kamës dukej si skicë, por Eriku thjesht duhej ta dinte. Ditët kaluan dhe u shfaq një model. Vetëm një javë më vonë, Erikut iu desh të ndiqte të njëjtën rrugë … dhe atje, nën të njëjtën pemë ishte burri – vetëm duke parë shtëpinë e vjetër blu.

Cfare po ndodhte? Eriku kishte parë gjyshen e tij duke u larguar nga çmenduria dhe ishte i shqetësuar se ndoshta e njëjta gjë po ndodhte këtu. Por si do ta dinte ai me siguri?

You may also like...