Guxim i këtij burri bën që luani të dukej sikur një Qen, shikoni se cfar ndodh.VIDEO

Luajni njihet si kafsha me e rezikshme qe sundon pothuaj se xhdo kafsh te eger, Mirpo ky burr ben te pa munduren per ta mposhtur Luajnin ne brenda ne kafaz dhe per tju bindur urdherave te tij, Guximi i ketij burri beri miljona shikime

You may also like...