Kina si gjithmon me teknologjit më befasuese, tashmë shfaq reklamat magjike me dron..VIDEO

Shfaqja e ndriçimit është teknologji projektimi. Shfaqja e dritës së projeksionit arkitektonik jo vetëm që mund të realizojë mbulimin e plotë të ndërtesës, por edhe të projektojë animacion për të kryer kreativitet dhe shprehje unike sipas strukturës arkitekturore përmes pozicionimit të veçantë dhe të integrojë skicën e brendshme të ndërtesës në historinë e animacionit për të realizuar një film lëvizës 3D ose një reklamë e shkëlqyer krijuese për ushtarët, në mënyrë që të zgjojë me të vërtetë ndërtesën dhe të sjellë efekt reklamues tronditës dhe të rëndësishëm për klientët.

You may also like...