KUJDES/Kamioni Cisternë Shpërthen Në Mes Te Autostrades Mer Jeten E 5 Personave Dhe..

Nje katastrof e ndodhur ne autostrad Tek sa nje cistern , godet rende nne nje kolon , pas shpejtsis qe kishte visterna per disa sekonda eksplodon

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell lajmin e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme ,

Ju ftojme ta ndiqni lajmin e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..
//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta le.xosh laj,min e plo.të ,duke shty,pur ne rek,la.men 4 sekondshe

Para se t’ia fill0ni t3 lex0ni ju lut3m1 sht.ypni larte ne te djathte but.0nin FO LLOW DHE NA NDI QNI. JU FALEMINDERIT

You may also like...