Kur Nëna Shkon Në Banjë, Kamarierja I Dërgon Një Letër Burrit Të Saj (VIDEO)

Jackie dhe burri i saj sapo mirëpritën fëmijën e tyre të tretë në botë. Me gjithë stresin, ata kishin disa probleme në martesën e tyre. Ata vendosën të dilnin për një kafshatë relaksuese për të ngrënë me fëmijët, por kamarierja e tyre kishte plane të tjera.

Pas shpinës së saj
Xheki u kthye në tavolinë nga banja e përlotur. Kamerierja kishte lënë një shënim në tavolinën e tyre që e bëri gjakun e Xhekut.

Në vend që të bënte një skenë, ajo vendosi të ulet e qetë dhe ta injorojë atë. Kaluan 2 minuta dhe Jackie e dinte se duhej të bënte diçka. Ajo kërkoi që ai t’i tregonte se çfarë kishte vendosur kamarierja në tavolinën e tyre. Sytë e saj u mbushën kur lexoi letrën.

Mëmësia nuk ishte padyshim e lehtë, dhe Jackie Johnson-Smith ishte shumë i vetëdijshëm për këtë. Pavarësisht gjithë asaj që kishte kaluar, asgjë në krahasim me takimin në dyqanin e picave në Des Moines, Iowa.

Kamerierja e familjes atë mbrëmje u ndje mjaft e guximshme për të lënë një shënim për burrin e Jackie-t në tryezë. Jackie vuri re copën e letrës kur u kthye nga banjo. Ajo e mori atë dhe nuk mund ta besonte atë që po lexonte.

Ushtarët e ushtrisë amerikane janë njerëz të ashpër me të cilët nuk dëshironi të ngatërroni. Jackie është një veterane vetë. Pas shërbimit të saj, ajo vendosi t’i kushtonte jetën e saj të qenurit nënë dhe rritjes së tre fëmijëve të saj.

Kamerierja nuk dukej se shqetësohej nga personaliteti i ashpër i Jackie. Ajo ka lënë një shënim për bashkëshortin e saj që e ka përlotur nënën e re. Çfarë mund ta bëjë emocional dikë si Jackie? Nga reagimi i saj është shokuar edhe bashkëshorti i saj.

Të jesh nënë është një punë rraskapitëse. Edhe pse Jackie ndihej gjithmonë e çrregullt pasi ndërronte pelenat dhe lante enët gjatë gjithë ditës, ajo gjithmonë dukej më së miri. Nga ana tjetër, bashkëshorti i saj ishte i pashëm dhe gjithmonë tërhiqte vëmendjen.

Ishte e qartë se gratë e tjera e gjenin të shoqin tërheqës, por ajo gjithmonë kujdesej që të mos bëhej xheloze. Por, kjo kameriere ishte në një nivel tjetër dhe Jackie nuk mundi t’i mbante ndjenjat e saj.

Ajo ishte e vetëdijshme se martesa e saj kishte ndryshuar kohët e fundit – tre fëmijë do ta bëjnë këtë. Jackie nuk ndihej më si gruaja e re, e zgjuar dhe tërheqëse që ishte dikur. A ka ndikuar kjo në marrëdhënien e tyre?

Jackie shpesh ndihej e pasigurt dhe e pasigurt për marrëdhënien e saj me burrin e saj. Ajo gjithmonë i shtynte këto mendime anash, por kjo darkë në pica vetëm sa i përshkallëzoi ndjenjat e saj.

You may also like...