Ky burr u maskua si Ujk dhe ngacmoi kalin e tyre, Shiko se cfar i ndodhi më pas.. (VIDEO)

Nje person u maskua me veshje ujku dhe sulmoi kalin e tyre, por paspak ndodhi dicka qe nuk e mendonte
Shikojeni pamjen me posht eshte per tu friksuar por edhe per te qeshur nga ajo qe shihet

You may also like...