Ky çift i ëmbël jeton vetëm, prej 70 vitesh në mes të një mali i lënë pas dore..VIDEO

Ata janë malësorë të vërtetë në të 90-at. Ai është bari dhe ajo mjelëse. Fshati më i afërt është rreth 40 km larg aulit të tyre të braktisur. Por Muminat dhe Abakar as që menduan të largoheshin nga shtëpia e tyre. Këtu mes rrënojave të dhjetëra shtëpive ata ndjehen më mirë se kudo tjetër në botë!

You may also like...