Momenti I Fri Kshëm Kur Rrota E Madhe E Traktorit “Shkëputet” – Dhe Përp Laset Me Makinën..(VIDEO)

Ky është momenti kur një rrotë shkëputet nga traktori dhe shkon në drejtim të një veture që po vinte përballë.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, incidenti i tm errshëm ndodhi në Belgorod, në Rusinë Jugore, në orën 3.50 pasdite, të enjten e kaluar ndërsa traktori po ecte në rrugët e akullta me një shpejtësi të moderuar.

Një veturë mund të shihet përgjatë një rruge të qetë duke regjistruar përmes kamerës, që e ndjek traktorin nga afër.

Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..
//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta le.xosh laj,min e plo.të ,duke shty,pur ne rek,la.men 4 sekondshe

You may also like...