Nje Video Po Trondit Shikuesti/ Menyra Se Si Esht Ngjitur Lopa I Len Te Gjith Pa Fjal (VIDEO)

Nje Video Po Trondit Shikuesti/ Menyra Se Si Esht Ngjitur Lopa I Len Te Gjith Pa Fjal (VIDEO) Sht,yp.e rek.lam.en dhe le.xo laj.min e plo.te

Mijëra shtëpi janë përmbytur për shkak të reshjeve të shumta në rajonin Rio Grande do Sul të Brazilit. Një lopë e përmbytur u pa gjithashtu e varur në një kasolle.

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell lajmin e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme ,

Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..
//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta le.xosh laj,min e plo.të ,duke shty,pur ne rek,la.men 4 sekondshe

You may also like...