Pamje e rëndë – Jan publikuar pamje e një të paralizuari duke u rrahur në një spital privat..VIDEO

Pamjet e dhunës të aplikuara ndaj një pacienti të paralizuar në një spital privat në Tokat shkaktuan zemërim. Skandali shëndetësor në spital u pasqyrua në kamera moment pas momenti. Dhuna e ushtruar ndaj pacientit nga dy infermiere, një mashkull dhe një femër, i dhimbte ndërgjegjen.
Ndiqeni pamjet me posht

You may also like...