Pit Bull I Shpëtoi Jetën Mamasë Së Tij Dhe Refuzon Të Linte Shtratin E Saj Spitalor, Pavarësisht Sa Shumë U Përpoqën Të Gjithë

Kur një grua solli në shtëpi një qen shërbimi për të ndihmuar me ankthin dhe nevojat e tjera të shëndetit mendor, ajo mund të mos e kishte kuptuar, por pikërisht ai qen do t’i shpëtonte jetën në më shumë se një mënyra.

“Ndërsa ajo po stërvitej për t’u bërë një qen shërbimi, vura re se ajo filloi të merrte ndryshime në rrahjet e zemrës sime dhe do të sillej qesharake – për shembull, me puthte me putra, përpiqu të më tërheqë vëmendjen, të më hipte mbi mua, etj.”

“Kur humbasim mendjen, ajo bie mbi mua dhe më bën të gjithë presionin e saj dhe më lëpin duart dhe fytyrën derisa të vij përreth”.

Mjekët e diagnostikuan Darcy me sindromën vaskulare Ehlers-Danlos, një sëmundje e rrallë e zemrës.

Sipas Departamentit Amerikan të Shëndetësisë, simptomat për këtë gjendje të rrallë gjenetike përfshijnë arteriet, muskujt dhe organet e brendshme të brishta, plakjen e parakohshme të lëkurës së duarve dhe këmbëve dhe mavijosje të lehtë, ndër të tjera.

Ruby punon për të ndihmuar nënën e saj çdo ditë, sido që të mundet.

You may also like...