Shikoni çfarë ndodh kur një derr i egërr sulmohet nga një derr tjetër..VIDEO

Ata shkaktojnë shumë telashe dhe nuk kanë frikë të luftojnë kafshët më të mëdha ose më të rrezikshme, por ndonjëherë përfundojnë të ngatërrohen me kafshën e gabuar

You may also like...