Shpëtimtarët Kanë Mbetur Pa Fjalë Kur Një Mace E Zezë Lind 7 Kotele Mis Terioze

Ne kurrë nuk mund të dimë mjaftueshëm për mbretërinë e kafshëve. Ata vijnë me surpriza që na detyrojnë të mendojmë për misteret e panjohura që ende duhet të zbulohen rreth tyre. Megjithëse ato janë mjaft të ngjashme me njerëzit në disa aspekte, pasi ka disa incidente që as njerëzit nuk mund t’i deshifrojnë.

Diçka e ngjashme ndodhi kur një mace shtatzënë u soll në një klinikë veterinare. Mjekët dukeshin mjaft të sigurt se lindja do të ishte normale, por kur ndodhi, të gjitha supozimet e tyre dështuan.

Friends for Life Rescue Network është një ekip i adhuruesve të kafshëve që operojnë nga Los Angeles, Kaliforni. Jacqueline DeAmor, bashkëthemeluesja, është vetë e lidhur me kafshët dhe arsyeja kryesore e lidhjes së saj me kompaninë ishte të sigurohej që endacakët dhe kafshët shtëpiake të padëshiruara të mbahen të sigurta dhe të kujdesen për to.

Kjo punë nuk është një biznes i orientuar drejt turneve. Nëse duan të ndihmojnë, duhet të jenë të kujdesshëm. Çdo ditë mund të sjellë sfida të reja dhe disa ditë janë shumë më të ngarkuara se të tjerat, por Jacqueline është gjithmonë e kënaqur sepse çdo ditë e vetme është shpërblyese dhe sepse ajo e di se dashuria dhe kujdesi për kafshët është gjithçka që ajo kishte dashur të bënte gjatë gjithë jetës së saj.

Jacqueline mund të kishte qenë një biznesmene e përkushtuar ndaj suksesit të kompanisë së saj, por përkushtimi i saj nuk ishte për të fituar fitim, por për të qenë në gjendje të ndihmonte sa më shumë kafshë që mundeshin. Ajo bëri të gjitha përpjekjet e saj për ndërgjegjësimin e njerëzve përmes eventeve dhe seminareve. Këto ngjarje i ndihmuan ata të përhapnin shtrirjen e tyre në të gjithë qytetin.

Me më shumë njerëz të interesuar për të blerë kafshët e tyre shtëpiake nga dyqanet në një moshë shumë të re, Jacqueline kishte një detyrë të vështirë për t’i inkurajuar ata të konsideronin adoptimin.

Me ditë të pafundme dhe një fuqi punëtore të përkushtuar, Friends for Life Rescue Network ka ndihmuar qindra kafshë në gjetjen e shtëpive të përhershme. Nëse nuk do të ishte për Jacqueline dhe ekipi i saj, këto kafshë do të humbeshin dhe do të harroheshin.

Për fat të mirë për këto kafshë të braktisura, ekipet e shpëtimit i gjejnë këto kafshë të pastreha dhe i ushqejnë derisa të jenë në formë dhe gati për t’u birësuar nga familjet në të gjithë Los Anxhelosin. Ekipi sigurohet që përpara adoptimit këto kafshë të jenë gati për të qenë kafshë shtëpiake të përsosura.

Që nga fëmijëria e saj, Jacqueline ishte një adhuruese e kafshëve. Edhe ndërsa shfletonte opsionet e karrierës, një gjë ishte e sigurt se puna e saj duhet të kishte të bënte me kafshët. Më në fund, ajo vendosi të hapte një klinikë shpëtimi. Një ekip i ngjashëm me të u formua me motivin kryesor, shpëtimin e kafshëve të pastreha dhe të braktisura në zonën e Los Anxhelosit dhe inkurajimin e birësimeve.

You may also like...