Ariu sulmon gjuetarin por aj refuzon ta qëllon por shiko se cfar ndodhi më pas..VIDEO

Gjuetari takoi një ari në pyll.
Gjuetia me qen.
Gjuetari rus takoi një ari femër, ajo u sulmua.
Hunter vendosi të mos qëllonte, sepse ajo ishte me tre këlyshë perderi sa refuzoi ta qellonte ariu ndrishoi rrugen dhe papritmas humbet gjurma e tij, ndiqeni videon me posht

You may also like...